BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Старозагорската опера организира занимания по класически балет за възрастова група 18+

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за мобилни телефони >>>

adult-ballet-

Обичате балета, възхищавате се на красотата и изяществото на това неземно изкуство. Не сте си и помисляли, че е възможно да влезете в залата „на клас” и да се почувствате като балетен артист. Сега Държавна опера – Стара Загора ви дава този шанс. Балетът може да бъде полезен на всеки, който желае да опознае тялото си, да подобри координацията и гъвкавостта си, да придобие уверена и стабилна стойка и по-добра осанка. Със сигурност ще се почувствате окрилени и щастливи, защото правите нещо важно за своята по-добра физическа форма, вдъхновени от любимото изкуство.

Класовете по класически балет са съобразени със спецификата на тялото. Всеки участник в класа ще получи подробни обяснения за изпълнението на всяко движение, за да го разбере, осмисли и приложи максимално правилно.

Каним ви да се присъедините към групата по „Класически балет за възрастова група 18+” под ръководството на примабалерината Силвия Томова – художествен ръководител на балета на Държавна опера-Стара Загора. Силвия Томова има и дългогодишен опит като инструктор по класически балет за възрастни, водила е курсове в София, а сега за първи път в Стара Загора. Класовете ще бъдат водени и от първите солисти на многонационалната балетна трупа на Държавна опера-Стара Загора.

Заниманията по „Класически балет за възрастни” се провеждат от месец февруари (първи занятия 6 и 7 февруари) всяка събота и неделя от 11:00 до 12:00 ч. в балетна зала на Държавна опера – Стара Загора при спазването на задължителните противоепидемични мерки. Необходимо е леко облекло – клин и удобна тениска.

Не пропускайте възможността да изпитате удоволствието от танца, да се насладите на красотата на движението под звуците на стойностната музика, да развиете своята пластичност, артистичност, усет за ритъм и естетика!
За допълнителна информация и предварително записване – тел. 0885 878 630 и 0888 826 450.
#uic

бутон за социални мрежи

Източник: stzagora.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!