BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Старозагорският омбудсман се включва в кампанията на националния омбудсман за подкрепа на деца “Синьо лято”

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

FullSizeRender (2)

По повод 1 юни – Международен ден на детето, националният омбудсман Диана Ковачева стартира кампания за подкрепа на психическото здраве на ученици, като целта е да се помогне на децата и техните родители да преодолеят последиците от изолацията, причинена от пандемията COVID – 19 и отразени в последния доклад на Уницеф.

Седмицата от 14 до 18 юни ще бъде посветена на организирани тематични приемни, както в институцията на националния омбудсман, така и в приемната на местния такъв в община Стара Загора. „Отправям покана към училищните психолози, които да консултират доброволно и безвъздмездно всички желаещи семейства, които срещат трудности или забелязват тревожни симптоми и реакции в поведението на своите деца. Познавайки всеотдайнната работа на специалистите психолози и ръководствата на училищата в община Стара Загора съм убедена, че ще подкрепят и тази хуманна кауза” – споделя Надежда Чакърова.

Срокът за записване е от 1 до 11 юни на телефон: 0885 901264 или на адрес: Стара Загора, бул.“Митр. Методи Кусев“ 34А, ет.1, като тематичните приемни ще бъдат от 14 до 18 юни, от 14,00 часа в приемната на старозагорския омбудсман.
#

социални бутони

Източник: stzagora.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!