BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Старозагорски деца сътвориха театрален спектакъл

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>
194329368_498570707926897_7070184472875258288_n

Децата от подготвителна група „Мечо Пух“ при детска градина „Светлина“ в Стара Загора сътвориха театрален спектакъл. Премиерата на постановката „Вълшебникът от Оз“ се състоя на сцената на Държавен куклен театър.

Произведението на Лиман Баум бе адаптирано от актьорите Любо и Лати за деца от предучилищна възраст. В мюзикъла участваха всички 31 възпитаници на детската градина.

„С това доказахме, че детската градина не е „парник“ за отглеждане на деца, а „институция за социализация“. Децата трябва да се възпитават с истински примери.

Избрахме този специален подарък за завършек на времето, прекарано в детската градина, за да споделим, че най-важно е да станеш добър голям човек“, разказа директорката Йоанна Димитрова.

Малките актьори Дороти ,Тенекиеният човек, Плашилото, Белият лъв бяха част от тези, които предадоха съветите, колко е важно да си добър, да имаш приятели, да помагаш. Бонбоните и жителите на Изумрудения град пък показаха, колко е важно да се чувстваш щастлив, да бъдеш смел. Всичко това бяха съвети към порасналите вече деца.
#

бутони за споделяне

Източник: stzagora.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!