BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

УМБАЛ “Киркович” с разрешение да продаде част от имот в с. Ягода

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Снимка: https://www.google.bg/maps

Снимка: https://www.google.bg/maps

Министерският съвет прие решение за даване на съгласие за продажба на обособена част от лечебно заведение – недвижим имот, собственост на УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“, Стара Загора. Частта, представляваща идеални части от урегулирания поземлен имот по плана на село Ягода, община Мъглиж, не се ползва пряко за дейността на лечебното заведение.

Продажбата на обособени части от лечебни заведения, които са включени в списъка по Приложение № 1 на Закона за приватизацията и следприватизационния контрол, какъвто е случаят, се извършва след решение на Министерския съвет, по предложение на упражняващия правата на собственост в капитала на дружеството. Паричният ресурс, получен от продажбата на имота, ще остане в лечебното заведение и ще се използва в съответствие със ЗЛЗ и ЗПСК.
#

споделяне в социални мрежи

Източник: stzagora.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!