BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

“Възраждане” и “Алтернатива за Германия” с общ план срещу Зелената сделка

РАЗПИСАНИЕ – ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ >>>>…………………………….; ЧЕТЕТЕ ПУБЛИКАЦИИТЕ В САЙТА ПРЕЗ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН ТУК >>>>
*
ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ: >>>>

От ляво надясно: Даниел Проданов, Стоян Таслаков, Искра Михайлова (Възраждане) и Щефен Котре и Даниел Вайсбах ("Алтернатива за Германия")

От ляво надясно: Даниел Проданов, Стоян Таслаков, Искра Михайлова (Възраждане) и Щефен Котре и Даниел Вайсбах (“Алтернатива за Германия”)

Искра Михайлова, Даниел Проданов и Стоян Таслаков се завърнаха от Берлин, където бяха на среща с представители на “Алтернатива за Германия”.

Работната среща се проведе в Бундестага, а основна тема беше запазване на комплекса “Марица-изток”.

Двамата кандидати за народни представители от старозагорски регион, кандидатът за народен представител от Пазарджик и представителите на “Алтернатива за Германия” се обединиха срещу вредите от Зелената сделка и Парижкото споразумение.

От страна на “Алтернатива за Германия” депутатът Щефен Котре и енергийният експерт Даниел Вайсбах увериха българските си партньори, че имат изключително близки виждания както за ядрената енергетика и въгледобива, така и по отношение на Зелената сделка. Двете страни се договориха и скоро ще представят конкретен план за общи действия за едно по-справедливо бъдеще в енергийния сектор, който не бива да бъде заложник на т.нар. Зелена сделка.

“Възраждане” и “Алтернатива за Германия” си партнират с политически партии от Полша, Чехия, Словакия и други европейски страни.

Платено съдържание: Парламентарни избори 27.10.2024 г. Купуването и продаването на гласове е престъпление!enl

share button

Източник: stzagora.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!