BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

До 15 септември се спира движението по част от ул. „Одринска епопея“

Разписание – градски транспорт >>>>
*
Remont 450ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> Причината е реализацията на проекта за реконструкция на уличната мрежа в кв. „Казански“

Със заповед на кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров за периода от 19 август 2024 г. до 15 септември 2024 г. се спира движението на личен, договориран, обществен транспорт и на МПС, извършващи транспорт за собствена сметка на територията на град Стара Загора – по ул. „Одринска епопея“, в участъка между ул. „Христо Ботев“ и ул. „Георги Байданов“. Няма да се ограничава движението в кръстовищата: ул. „Одринска епопея“ и ул. „Христо Ботев“, ул. „Одринска епопея“ и ул. „Георги Байданов“. Тази промяна е във връзка с изпълнението на строително-монтажни работи – част от проект „Реконструкция, благоустрояване и подобряване на физическата среда на улична мрежа в кв. „Казански“, гр. Стара Загора“.

Движението на автобусите по линия № 22 ще се изпълнява по променен маршрут, както следва: ул. „Калояновско шосе“ – ул. „Георги Байданов“ – бул. „Славянски“ – в двете посоки.

Спирките, които няма да обслужва автобусна линия № 22, са две: „Одринска епопея“ и „Христо Ботев“. Ще се обособят временни спирки на ул. „Георги Байданов“.

Община Стара Загора апелира към водачите на МПС да шофират с повишено внимание и да спазват стриктно вертикалната маркировка.

Движението на МПС ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието – по преценка на служителите, пряко ангажирани с охраната.

Контролът по изпълнение на заповедта е възложен на Пламен Тодоров – началник на отдел „Опазване на обществения ред и управление при кризи” в Община Стара Загора.

споделяне на връзка

Източник: stzagora.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!