BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Зам.- кметът Надежда Чакърова: Мащабният фестивал TEEN BOOM FEST е подаръкът ви от Община Стара Загора за първия учебен ден

Разписание – градски транспорт >>>>
*
Teen Boom Fest - mladejki festival (1)Teen Boom Fest - mladejki festival (2)ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> От сцената зам.-кметът Чакърова призова младежите да бъдат непримирими към всяка форма на насилие и тормоз

„Скъпи младежи, мащабният фестивал TEEN BOOM FEST с кауза #ИзбериДоброто е подаръкът ви от Община Стара Загора за първия учебен ден. С тези думи Надежда Чакърова, зам.-кмет по образование и младежки дейности, откри младежкия фестивал, който се провежда за пръв път в Стара Загора в парк „Бедечка“.

От сцената г-жа Чакърова отправи послание към младежите. „Изберете доброто. Кажете „не“ на насилието. Бъдете непримирими към всяка форма на агресия и тормоз. Не забравяйте, че не сте сами. Ако всички правим добро и избираме доброто всеки ден, убедена съм, че Стара Загора ще се превърне във вълшебно място за всички нас“, увери г-жа Чакърова.

Надежда Чакърова поздрави присъстващите и от името на кмета Живко Тодоров и призова младежите да бъдат отговорни и ученолюбиви през новата учебна година. „Забавлявайте се и на добър час на училище от понеделник“, каза зам.-кметът по образование и младежки дейности.

На официалното откриване присъстваха Николай Диков, секретар на Община Стара Загора, както и Павлина Делчева, зам.-кмет по общинска собственост, здравеопазване и социални дейности.

Събитието се организира от Община Стара Загора, Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните (МКБППМН) в партньорство с Превантивно-информационен център по зависимости, Център за подкрепа за личностно развитие – Астрономическа обсерватория, Международен младежки център. Всички те заедно с гостите на фестивала се обединяват срещу агресията, насилието и дискриминацията.

TEEN BOOM FEST насочва общественото внимание на своите над 40 000 последователи в социалните мрежи към наркотичните и алкохолни превенции, киберпрестъпността и агресията, създавайки сигурна среда за общуване, в която не се използва езикът на омразата.

Тълпи от почитатели очакват с нетърпение срещите със своите любимци Sandeff & Stella, Alexander Vlog, DENI, Йоан-Петър, Ива Мандичева, актьорът Ивайло Захариев, Ей Бо, Мегсън, Арти и Криси, Ясмин Кирилова, Alexcheto и други.

Кулминацията на фестивала е концертът, който ще започне от 19.00 часа. На сцената ще се качат Torino & Pashata, V:RGO & Emil TRF, I.N.I и VALL.

Община Стара Загора организира безплатни допълнителни курсове на тролеи по линия № 36, които ще тръгнат от 22.30 часа и 22.45 часа по маршрут от пивоварна “Загорка”.

Teen Boom Fest - mladejki festival (5)Teen Boom Fest - mladejki festival (7)Teen Boom Fest - mladejki festival (8)crl

share button

Източник: stzagora.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!