BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Община Стара Загора призовава гражданите да използват възможността за онлайн преброяване

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Преброяване 2021Електронното преброяване на  населението и жилищния фонд в Република България започна и ще продължи до 24:00 часа на 17 септември.

Община Стара Загора призовава всички жители да се преброят електронно. „Днес вече всички използват онлайн услуги, затова нека покажем още по – добри резултати“, призова секретарят на местната администрация , който счита още, че това е и най – безопасният начин за опазване здравето и живота на всички ангажирани в преброителния процес.

liceПри преброяването на населението и жилищния фонд през 2011 г. електронно са се преброили 51.7% от постоянно живеещите в общината и 57.7% от постоянно живеещите в град Стара Загора, при 40.8% за областта и 41.2% за страната, което прави Община Стара Загора сред първите.

От 18 септември до 3 октомври 2021 г. всяко домакинство ще бъде посетено от преброител. Ако вече сте се преброили онлайн, единственото което трябва да направите е да предадете на преброителя 15-цифрения код, който се генерира от системата за Преброяване. Гражданите могат да следят актуалната информация, свързана с възможностите за преброяване, както и подробни указания за регистрацията в портала на електронното преброяване можете да намерите на страницата census2021.bg или на сайта на НСИ.
#lice

споделяне на връзка

Източник: stzagora.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!