BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Сънят на ореха“ е старозагорският финалист на „Бургас и морето“ 2024

smartads]
*
2024_Yordan Peev-burgas-i-moretoВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> В сайта на конкурса на адрес https://www.burgasimoreto.org/bg/songs ще откриете всички 10 песни финалисти. С активен бутон „гласувай“ можете да подкрепите фаворит

Само два дни остават до заключителната фестивална вечер на финалистите в Националния конкурс за забавна песен „Бургас и морето“ 2024.

Град Стара Загора е представен  с песен от младия и много талантлив изпълнител Огнян Георгиев. Музиката принадлежи на Митко Динев, аранжимент и китари – Райко Севов и Ангел Демирев. Поетът Йордан Пеев е авторът на текста.

Старозагорски поети и музиканти очакват „Сънят на ореха“ да развълнува зрители и жури и стискат палци да спечели награда.

В сайта на конкурса – на линка https://www.burgasimoreto.org/bg/songs, ще откриете всички 10 песни финалисти. С активен бутон „гласувай“ можете да подкрепите вашия фаворит.

С гласовете на всички меломани, събрани до днес, 26 юли 2024 г., ще бъдат определени носителите на най-новата НАГРАДА НА ОНЛАЙН СЛУШАТЕЛИТЕ.

Конкурсът създава и разпространява български песни, развива творческия потенциал в областта на музикалното изкуство, подкрепя композитори, поети и изпълнители. Събитието се провежда всяка година през първата седмица на август

Тази година Националният конкурс за песен „Бургас и морето“ 2024 ще демонстрира по-голямо онлайн присъствие, радио разпространение на песните финалисти и актуално телевизионно излъчване. Всички песни финалисти ще бъдат излъчвани, разпространявани и публикувани чрез всички възможни канали за реклама, преди и след провеждането на финалната конкурсна вечер. Галаконцерт и награждаване на песните ще се проведат в Летен театър Бургас.

„Не мога без теб“, „Обич“, „Вярвай ми“ са само част от вълшебните любовни песни на Краси и Вили Гюлмезови от Дует Шик. Специално за публиката на Национален конкурс за песен „Бургас и морето“ дуетът е подготвил музикален рецитал.

споделяне на връзка

Източник: stzagora.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!